Monday 17 April 2017

SAH! Akhirnya Emma Maembong Berlaku Jujur Dedah Cerita Sebenar Mengenai Gambar Yang Tersebar!

TagsJika sebelum ini, dia dilabel sebagai 'minah propa' kerana membatalkan sesi fotografi yang diatur akhbar tempatan, kini nama pelakon baru Emma Maembong kembali menghangatkan atmosfera seni apabila beberapa keping gambar mesranya berpelukan dan berciuman bersama kekasih mula bertebaran.

Di dalam gambar tu ada yang cakap hanya mirip Emma saja.

Emma atau nama penuhnya Fatimah Rohani Ismail menjelaskan kontroversi tersebut dengan membuat kenyataan pada media bahawa foto tersebut merupakan foto lamanya yang dirakamkan sekitar usianya 14 dan 15 tahun. Emma juga akui ketika itu dia berkelakuan sebegitu disebabkan kejutan budaya.

"Saya akui gambar itu satu kesilapan dan saya anggap itu semua kisah silam saya. Gambar tu semasa saya berusia 14 dan 15 tahun dan ketika tu saya culture shocked. Tapi saya bukanlah gadis sosial dan tidak pernah mengunjungi kelab malam. Saya hanya tahu, ingin pakai cantik-cantik dan pergi melepak dengan rakan-rakan.


"Namun, sejak usia 19 tahun, saya dah mula berubah. Saya tak pakai seksi-seksi lagi. Saya minta maaf jika ada pihak kurang senang dan tersinggung. Saya mohon agar perkara ini tidak dibangkitkan lagi," katanya.


Artikel Terkait

Content Champion at Media Asia Berhad.


EmoticonEmoticon