Tuesday 18 July 2017

(Video) Tun Mahathir Diberi Penangguhan Laknat Oleh Allah, Sebab Beliau Melakukan Kerja-kerja Seperti IBLIS - Jamal Yunos

TagsSiapa tak kenal Jamal Yunos atau di beri gelaran Jamal Jamban atau Jamal Pak Tongkol? Beliau sentiasa hadir membuat spekulasi yang mengejutkan masyarakat Malaysia berikut pengenalan beliau.


Dato' Jamal bin Md. Yunos atau lebih dikenali sebagai seorang usahawan yang berjaya dan juga merupakan pemilik Restoran Sekinchan Ikan Bakar yang mempunyai lebih daripada 20 cawangan di seluruh Malaysia telah menyatakan hasrat murni beliau untuk bertanding jawatan Ketua UMNO Bahagian Sungai Besar.

Calon 02 bagi jawatan itu bersandarkan kepada amanat daripada Perdana Menteri Malaysia, Dato' Seri Mohd Najib Tun Abd. Razak yang mahukan UMNO ini menjadi sebuah parti yang mampu diterima ramai terutama bagi golongan muda.

Dengan membawa slogan 'Transformasi Kepimpinan' serta yang bermatlamatkan untuk meremajakan parti, Dato' Jamal mengambil langkah kehadapan untuk turut sama berjuang dalam parti bagi mengetuai UMNO Bahagian Sungai Besar dengan nombor calon 02.

Sudah lama menyepi Jamal kembali semula dengan membuat kenyataan berani matinya.

Tonton video penuh ucapan Jamal Pak Tongkol yang menyamakan Mahathir dengan IBLIS dibawah:

Loading...

Artikel Terkait

Content Champion at Media Asia Berhad.


EmoticonEmoticon