Tuesday 19 September 2017

Apa Hubungan Mereka? Anda Pasti Terkejut Di Luar Jangkaan!!!

TagsSudah menjadi lumrah manusia terutama yang masih muda mengimpikan punya kekasih yang cantik atau tampan. Tetapi ada juga yang memilih hati baru paras rupa. Sebab itu tidaklah menghairankan kadang-kadang kita terbaca berita viral tentang pasangan ‘merak kayangan, gagak di rimba’ atau ‘beauty and the beast'.


Tapi artikel kali ini bukan membicarakan soal jodoh atau mencari kekasih. Sebaliknya merungkai misteri hubungan seorang budak lelaki dengan seorang gadis cantik seperti artis K-Pop. Jadi apa hubungan mereka? Adik? Ibu dan anak? Kekasih?

Pembayangnya kalau dilihat secara teliti wajah mereka memang punya sedikit kemiripan. Malah DNA mereka juga punya persamaan. Mereka juga berasal dari tempat yang sama. Untuk lebih jelas, kedua-duanya lahir dari ibu yang sama. Kalau mengikut pembayang yang diberikan anda pasti memberi jawapan hubungan mereka adalah adik-beradik.

ADIK-BERADIK? Salah sama sekali!


Sebenarnya budak lelaki dan gadis cantik ala artis K-Pop ini adalah orang yang sama. Dia dilahirkan sebagai lelaki tetapi apabila dewasa mengubah jantina (transgender) menjadi wanita. Di Thailand perkara seperti ini bukanlah sesuatu yang aneh. Ternyata dia adalah lelaki! Lelaki yang telah menjadi cantik! 😀

Artikel Terkait

Content Champion at Media Asia Berhad.


EmoticonEmoticon