Wednesday 11 October 2017

(VIDEO) 'Saya Taja Berjuta, Sebutir Habuk Pun Tak Sebut Nama Saya.' Datuk Vida Tidak Puas Hati Dengan ASTRO.

TagsJutawan kosmetik terkenal, Dato' Seri Vida telah memuat naik beberapa rakaman video di laman Instagramnya di mana beliau melahirkan rasa tidak puas hati dengan tindakan Astro kerana tidak memberinya peluang bercakap atau menyebutnya namanya sebagai penaja utama dalam sidang media program realiti Gegar Vaganza musim ke-4 semalam.


Dato' Seri Vida atau nama sebenarnya Dato' Seri Hasmiza Othman dalam kepsyennya menyatakan dia kecewa bukan kerana ketagih hendak bercakap, tetapi sebagai penaja utama yang mengeluarkan jutaan ringgit dia perlu mengetengahkan jenama produk yang didagangkannya.

"Tak panggil saya cakap sepatah pun. Saya tak puas hati, pengajur lain yang saya taja pun bagi bercakap mengenai produk sendiri, takut saya sebut pamoga," katanya.

Malah, usahawan kosmetik ini turut menunjukkan dia seolah mahu menangis kerana tidak berpeluang untuk mempromosikan produknya meskipun telah bersudah payah melaram untuk menghadiri sidang media tersebut.

"Satu nama pun tak sebut. Saya taulah sidang media. Ini bukan publisiti murahan tetapi betul.

"Saya dah tunggu, belum apa-apa dah buat hal. Takut saya naik buang masa peserta ke?" katanya.

Selepas sidang media itu, Datuk Vida telah meninggalkan majlis, tidak menyertai jamuan makan yang di sediakan.

"Pujuk diri sendiri, mana Pamoga, mana saya punya maruah..penaja..tak ada..diberi peluang cakap..inilah nasib jika menaja," tulisnya dalam video itu.Video keempat menunjukkan beliau sudah agak 'sejuk' dan ada peminat berikan beliau air percuma selepas melihat dia mengamuk.

A post shared by Dato' Seri Dr. Hajah Vida (@datoserivida) on

Artikel Terkait

Content Champion at Media Asia Berhad.


EmoticonEmoticon