Wednesday 15 March 2017

Inilah Biodata Cindy Ng...Si Pemandu Gen 2 Yang Perangainya Kalah Babi Hutan.Mungkin ramai yang sedia maklum dengan kemalangan tragis di Lebuhraya Utara - Selatan (North-South Expressway), Pulau Pinang yang mengorbankan satu nyawa apabila seorang remaja perempuan berusia 19 tahun melawan arus dan merempuh kereta mangsa.


Sebelum ini mungkin ada yang sudah tahu siapakah perempuan yang memandu secara merbahaya itu, ya nama di laman sosial Facebook miliknya tertera nama Cindy Ng. Tapi malangnya, akaun tersebut telah ditutup (tidak aktif), mungkin disebabkan ramai yang menyerang melalui akaun Facebook. (lihat di bawah)


Namun, kami mendedahkan siapa sebenarnya Cindy Ng ini dan mungkin perempuan ini lupa untuk menutup fanpage Facebook miliknya juga tertera nama Cindy Ng. Kami telah membongkarkan satu persatu iaitu gambar Cindy Ng, WeChat ID Cindy Ng dan nombor telefon Cindy Ng.

Okay, fanpage Facebook Cindy Ng masih boleh diakses seperti biasa dan ramai yang memberi kecaman melalui fanpage tersebut. Untuk melayari fanpage Cindy Ng, sila klik di sini.


Manakala nombor telefon Cindy Ng, ada di bahagian ‘About’ fanpage miliknya iaitu 01116403997.

Kepada yang mempunyai akaun WeChat, anda boleh cuba untuk menghubungi Cindy Ng melalui ID WeChat iaitu CindyNg198.


Tak sangka pula yang Cindy Ng ini seorang model, jika menurut pada akaun facebook (backup) miliknya dan jika dilihat kesemua gambar-gambarnya.


Di bawah pula adalah gambar-gambar Cindy Ng yang dimuatnaik di laman sosial Facebook miliknya.


Menurut satu sumber, cerita sebenar sebelum Cindy Ng melawan arus dan merempuh Kelisa yang dinaiki oleh Mohd Fandi, Cindy telah melanggar kereta jenis Perodua Alza di tol Sungai Dua tetapi dia tidak mahu bertanggungjawab dan pada masa yang sama bumper kereta Gen 2 miliknya tertanggal.

Oleh kerana panik, Cindy terus melarikan diri dengan melawan arus dari tol Sungai Dua menuju ke Butterworth dengan memandu laju.

Diharap pihak berkuasa dapat memberi hukuman yang setimpal kepada pesalah kerana yang bersalah tetap bersalah.

Artikel Terkait

Content Champion at Media Asia Berhad.


EmoticonEmoticon