Friday 14 July 2017

Susulan Seorang ISTERI (Sabah) Lari Ikut Lelaki lain Ke Miri. Ini Laporan Polis Yang Telah Dibuat Lelaki Tersebut.

TagsDiharapkan laporan ini akan menyelesaikan segala tuduhan terhadap lelaki malang ini.


DALAM BULAN MEI TAHUN 2017 BERTEMPAT DI ALAMAT 1068 JALAN BINTANG JAYA 1 98000 MIRI SAYA TELAH BERKENALAN DENGAN SEORANG PEREMPUAN NAMA SABARIAH BINTI BAKAR DI INTERNET APLIKASI FACEBOOK(FB).

SEPANJANG PERBUALAN KAMI MELALUI FB PEREMPUAN INI MENGATAKAN MASIH BUJANG BELUM BERSUAMI.PADA 29.06.2017 PEREMPUAN TELAH BERSAMA DENGAN SAYA UNTUK BERJALAN JALAN DI MIRI.

PADA 30.06.2017 SAYA TELAH TERKEJUT APABILA MELIHAT VIRAL DI INTERNET APLIKASI FACEBOOK “SARAWAK COMMUNITY” DAN “SARAWAK ARITOK” MENGATAKAN SABARIAH TELAH DI BAWA LARI OLEH SEORANG LELAKI MENINGGALKAN ANAK DAN SUAMINYA.

PERKARA INI KAWAN-KAWAN JUGA TELAH MAKLUM KEPADA SAYA.

SAYA TELAH MEMINTA PENJELASAN DARIPADA SABARIAH MENGAPA DIA BERBOHONG KEPADA SAYA DAN DIA MENGAKU TELAH BERSUAMI ANAK SATU.

SEBENARNYA SABARIAH ADA MASALAH DALAM RUMAHTANGGA DAN PERLUKAN PERTOLONGAN DARI SESEORANG KERANA SERINGKALI DI PUKUL OLEH SUAMINYA.

SAYA MENGATAKAN BAHAWA SAYA TIDAK MAHU TAHU DAN CAMPUR DALAM URUSAN RUMAHTANGGA MEREKA.SAYA TELAH MENGHANTAR SABARIAH BALIK PADA 01.07.2017 MENGGUNAKAN KAPAL TERBANG.

BERKENAAN VIRAL TERSEBUT TELAH MEMALUKAN SERTA MENJATUHKAN MARUAH SAYA DAN MENCEMARKAN NAMA BAIK SAYA KERANA PERKARA YANG SEBENAR SAYA TIDAK TAHU PEREMPUAN ITU TELAH BERSUAMI.

PADA HARI YANG SAMA JUGA JAM LEBIH KURANG 2246HRS SAYA TELAH TERIMA PANGGILAN TELEFON MENYATAKAN BAHAWA MEREKA ADA KAWAN DI MIRI DAN MEMBERI AMARAN MENGANCAM SUPAYA SAYA JANGAN LAGI KACAU SABARIAH.SAYA MERASA TAKUT DAN BIMBANG DENGAN KESELAMATAN SAYA.


BUAT LAPORAN UNTUK KESELAMATAN TAKUT TERJADI APA-APA DI KEMUDIAN HARI DAN BUKAN UNTUK TINDAKAN PIHAK POLIS.

SEKIAN LAPORAN SAYA.

Loading...

Artikel Terkait

Content Champion at Media Asia Berhad.


EmoticonEmoticon