Tuesday 3 October 2017

(7 Gambar) Lawanya Anak Perempuan 'The Rock' Yang Telah Meningkat Dewasa Dan Mula Berubah Menjadi Bidadari.Waktu berlalu sangat cepat, tak terasa 10 tahun telah berlalu. Adakah korang masih ingat film 'The Game Plan'


Sedarkah korang pelakon utamanya Joe Kingman yang dilakonkan oleh Dwayne 'The Rock' Johnson dan seorang kanak-kanak perempuan cilik bernama Peyton Kelly yang dilakonkan oleh Madison Pettis. Madison Pettis kini telah berusia 19 tahun dan telah menjadi gadis cantik!


Waktu berlakon dalam film ini, Madison Pettis baru berusia 9 tahun. Berkat peranannya sebagai Peyton Kelly yang humoris dan sangat aktif, juga interaksinya dengan Joe Kingman sebagai ayah dan anak, memberikan kesan mendalam bagi banyak orang yang menontonnya.


Sejak usianya 5 tahun, Madison sudah mendapat tawaran berlakn dan bernyanyi hingga menjadi bintang iklan! Benar-benar artis cilik yang sangat berbakat!


Sekarang ia sudah berusia 19 tahun. Dismaping bermain film, ia juga terjun di bidang permodelan.
Dia juga pernah berlakon dalamfilm keluaran Disney 'Hannah Montana'. Sehingga tahun 2017 ini, dia telah berlakon sebanyak 12 judul film.

Loading...

Artikel Terkait

Content Champion at Media Asia Berhad.


EmoticonEmoticon